Deelnemers

Tino Fiorelli

Even kennis maken. Ik ben Tino Fiorelli, geboren op Sardinië (Italië) en in 1973 naar Nederland gekomen, daar woon ik in Alkmaar. U kunt mij en mijn vrouw Anita regelmatig op low budget beurzen vinden.

Als u bij mij aan tafel komt, teken ik een aura en krijg daarbij spontane helderziende waarnemingen door, die voor u bestemd zijn.  Mogelijk kunt u hierdoor een antwoord krijgen op uw specifieke levensvragen.

U kunt bij mij ook terecht voor helderziende waarnemingen aan de hand van uw foto.
Tevens kan ik uw woning reinigen van storende invloeden.

Praktijk aan huis

www.aura-tino.nl

René

Hoi, even voorstellen,

Ik ben René.
Van mijn derde levensjaar ben ik onderbewust bezig met de gene zijde.

In de jaren dat ik ‘het’ mág doen heb ik aardig wat mensen mogen helpen. Mijn leerschool is mijn lerares Carmen/Bert. Een persoonlijkheid met zowel een vrouwelijke als mannelijke karakter.

Wat ik heb geleerd is: ‘Blijf met je beide benen op de grond staan! Dan kom je het verste.

Op de vraag wat mag ik doen?
Ik mag dingen zien, mag dingen voelen, mag dingen horen van overledenen via mijn gidsen Theo (engel) en Thea (vrouwelijk).

Wat voor mij ook belangrijk is: ‘Het komt zoals het komt en niet meer dan dat.’

Ik mag met mijn handen mensen helpen; een natuurlijke gave, en dat vind ik práchtig. Daarnaast heb ik er iets bij gekregen.
Met mijn gave helpen combineer ik met het werken met etherische oliën. Je zult zien dat het werkt. Gewéldig!

Praten met mijn gidsen Theo en Thea vind ik fantastisch en koester ik. Op de gaven die ik mag doen of ontvangen ben ik bijzonder zuinig.

Dit was heel kort iets over mezelf.

Was getekend,
De Postman

Groetjes van René uit Medemblik

Rida el Choura

Mijn naam is Rida el Choura. Ik kom uit Libanon. Ik woon ruim 11jaar in Nederland met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik ben magnetiseur een  voel intuïtief aan waar mijn handen  moeten zijn. Ik vind het fijn om  mensen te helpen bij het verwerken  en het oplossen van problemen. Elke keer ben ik weer onder de indruk van het vertrouwen wat mij geschonken wordt .Tevens heb ik een praktijk aan huis.

Ik sta regelmatig op de beurs. Kom eens langs !

 

http://www.magnetiseur-praktijk.nl/

Margreet de Carpentier

Mag ik mij even voorstellen: Ik ben Margreet de Carpentier.

 

Ik ben een transmedium, healer en auteur.

 

Ik verzorg elke maand voor een kleine groep mensen een channeling.
Ik ga dan in trans en een ieder die daar bij aanwezig is krijgt daarna een healing.
Degene die via mij spreken zijn Raphael en de groep en Isoritas samen met zijn healers.
Die komen vanuit het buitenaardse.

 

Wilt u dit een keertje meemaken stuur mij dan een e-mail.

 

Ik behandel kinderen en volwassenen die dingen zien, horen of voelen die zij niet kunnen plaatsen of er last van hebben.

 

Op de beurzen lees ik ook foto’s en doe helderziende waarnemingen.

 

Misschien ontmoeten wij elkaar ergens.

 

Liefs Margreet
m.decarpentier50@hotmail.com

Mathijs Lorwa

Ik ben Mathijs Lorwa en woon al 12 jaar samen met Anja  en heb een praktijk aan huis in  St. Pancras. Door mijn levenslessen zijn mijn inzichten toegenomen. Door middel van concentratie oefeningen en het beoefenen van transcedente meditatie heb ik mijn intuïtie vergroot. Doordat ik vertrouw op mijn intuïtie kan ik de mensen begeleiden. Dit doe ik door het voeren gesprekken en andere technieken, die ik in de loop van de jaren heb ontwikkeld. Ik begeleid de mensen, zodat zij  daarna weer in staat zijn hun leven weer op te pakken. Doordat ik volledig op mijn intuïtie werk is er veel mogelijk op weg naar herstel.  Paragnost word je niet, dat ben je.

www.natuurgeneeskundigemathijslorwa.com

Anneke van Dok

Al heel jong “wist” ik allerlei dingen die nog moesten gebeuren, maar ik lette er niet op en deed er ook niets mee. Pas toen mijn dochter (11 jaar) tegen mij zei: “Mamma, doe jij nou maar wat je gevoel zegt , want jouw voorgevoel komt altijd uit!” ben ik er bewuster mee omgegaan.

Omdat ik “gewoon weten” een beetje te simpel vond leerde ik de Lenormand kaarten leggen, want dan spreken  immers de kaarten! Nou dat alles ben ik nu voorbij en ik doe inmiddels veel meer  en ben ook  meer zeker met wat ik “gewoon weet”.

Beurzen, privé consulten, bij u of bij mij thuis en huiskamer bijeenkomsten.

Tot ziens op de beurs.

André Stelling

Vaak weten wij het even niet meer  en zijn we op zoek naar antwoorden op de vragen in ons leven.  Antwoorden in de vorm van een bevestiging, aanmoediging of een troostend woord. Soms weet je al wat er gezegd gaat worden en is hetgeen je te horen krijgt net dat zetje wat je nodig hebt.

Tijdens de beurs geef ik een verkort consult wat kan bestaan uit twee delen. Het eerste deel kan een aura-reading zijn waarin ik me afstem op ziel of energie.  Ik kijk dan naar datgene wat op dit moment in jouw leven speelt en belangrijk voor jou is. Of ik kijk naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden en of je deze ten volle leeft.

Tijdens het tweede deel maak ik contact met een overleden persoon die dierbaar voor jou is. Dat kunnen familieleden, vrienden of kennissen zijn. Belangrijk om te weten is , dat wij niet bepalen wie er “langs” komt om jou te helpen met advies of te ondersteunen met hun liefde. Alleen een aura-reading mag natuurlijk ook. Wil je meer weten over  het mediumschap en wat ik daarmee voor jou zou kunnen betekenen, kijk dan even op mijn website www.andrestelling.nl   

Paula Molenaar

Tijdens mijn yogalessen en Reikicursus voelde het als thuiskomen. Hierna volgde ik mijn intuïtie, door mezelf paranormaal te ontwikkelen. Daarnaast deed ik ook de erkende HBO opleiding als voetreflex therapeut. Ook haalde ik mijn mastergraad Reiki. Verder werk ik met kleurenpunctuur en doe ik sterven- rouwbegeleiding.

Met liefde sta ik op de beurzen, de ene keer met voetreflex behandelingen en dan weer met tarotkaarten. Zowel de kaarten als de voeten vertellen heel veel.

Graag wil ik u de helpende hand bieden. Ik woon in Purmerend met een praktijk aan huis. Voor meer informatie of cursussen: www.molunatouch.nl

Jozien Langeveld

Ik woon in Velserbroek, waar ik ook mijn praktijk heb. Op de beurzen zit ik voornamelijk met de Tarot kaarten maar in mijn praktijk kan ik u ook een voetrefllex behandeling aanbieden.

Hiervoor heb ik een opleiding gedaan bij de Bond voor Europese Reflexologen (B.E.R.). Tevens geef ik Reiki behandelingen en verzorg ik Reiki-cursussen en inwijdingen. Daarnaast organiseer ik Reiki-groepsavonden.

www.allin2feet.nl