Deelnemers

Tino Fiorelli

Even kennis maken. Ik ben Tino Fiorelli, geboren op Sardinië (Italië) en in 1973 naar Nederland gekomen, daar woon ik in Alkmaar. U kunt mij en mijn vrouw Anita regelmatig op low budget beurzen vinden.

Als u bij mij aan tafel komt, teken ik een aura en krijg daarbij spontane helderziende waarnemingen door, die voor u bestemd zijn.  Mogelijk kunt u hierdoor een antwoord krijgen op uw specifieke levensvragen.

U kunt bij mij ook terecht voor helderziende waarnemingen aan de hand van uw foto.
Tevens kan ik uw woning reinigen van storende invloeden.

Praktijk aan huis

www.aura-tino.nl

Margreet de Carpentier

Mag ik mij even voorstellen: Ik ben Margreet de Carpentier.

Ik ben een transmedium, healer en auteur.

Ik verzorg elke maand voor een kleine groep mensen een channeling.
Ik ga dan in trans en een ieder die daar bij aanwezig is krijgt daarna een healing.
Degene die via mij spreken zijn Raphael en de groep en Isoritas samen met zijn healers.
Die komen vanuit het buitenaardse.

Wilt u dit een keertje meemaken stuur mij dan een e-mail.

Ik behandel kinderen en volwassenen die dingen zien, horen of voelen die zij niet kunnen plaatsen of er last van hebben.

Op de beurzen lees ik ook foto’s en doe helderziende waarnemingen.

Misschien ontmoeten wij elkaar ergens.

 

Liefs Margreet
m.decarpentier50@hotmail.com

Anneke van Dok

Al heel jong “wist” ik allerlei dingen die nog moesten gebeuren, maar ik lette er niet op en deed er ook niets mee. Pas toen mijn dochter (11 jaar) tegen mij zei: “Mamma, doe jij nou maar wat je gevoel zegt , want jouw voorgevoel komt altijd uit!” ben ik er bewuster mee omgegaan.

Omdat ik “gewoon weten” een beetje te simpel vond leerde ik de Lenormand kaarten leggen, want dan spreken  immers de kaarten! Nou dat alles ben ik nu voorbij en ik doe inmiddels veel meer  en ben ook  meer zeker met wat ik “gewoon weet”.

Beurzen, privé consulten, bij u of bij mij thuis en huiskamer bijeenkomsten.

Tot ziens op de beurs.

André Stelling

Vaak weten wij het even niet meer  en zijn we op zoek naar antwoorden op de vragen in ons leven.  Antwoorden in de vorm van een bevestiging, aanmoediging of een troostend woord. Soms weet je al wat er gezegd gaat worden en is hetgeen je te horen krijgt net dat zetje wat je nodig hebt.

Tijdens de beurs geef ik een verkort consult wat kan bestaan uit twee delen. Het eerste deel kan een aura-reading zijn waarin ik me afstem op ziel of energie.  Ik kijk dan naar datgene wat op dit moment in jouw leven speelt en belangrijk voor jou is. Of ik kijk naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden en of je deze ten volle leeft.

Tijdens het tweede deel maak ik contact met een overleden persoon die dierbaar voor jou is. Dat kunnen familieleden, vrienden of kennissen zijn. Belangrijk om te weten is , dat wij niet bepalen wie er “langs” komt om jou te helpen met advies of te ondersteunen met hun liefde. Alleen een aura-reading mag natuurlijk ook. Wil je meer weten over  het mediumschap en wat ik daarmee voor jou zou kunnen betekenen, kijk dan even op mijn website www.andrestelling.nl   

Mathijs Lorwa

Mijn lessen heb ik gehad van een meester in de esoterie. Door deze lessen zijn mijn gevoelens in goede banen geleid en kan mijn intuïtie zich ontwikkelen zoals het nu gaat. In mijn jeugd had ik meer last van deze intuïtieve gevoelens dan gemak en liep er voor weg. Doordat ik geleerd heb om er mee om te gaan voelt het nu goed. Door hard aan mezelf te werken zijn mijn gevoelens toegenomen en heb ik technieken kunnen ontwikkelen om signalen op te vangen.
Ik ontdekte dat door de vingers van een ander aan te raken de signalen van de ander aan mij doorgegeven worden. Zo is het voor mij goed mogelijk om aan te voelen wat het lichaam kwijt wil. Door deze aanraking wordt er onbewust een proces op gang gebracht die aangeeft wat het emotioneel en de pijnlijke situatie is die je hebt meegemaakt  en met je doet. Het lichaam en de geest willen vrij zijn om zich goed te voelen. Is dit niet het geval dan gaat het lichaam protesteren het brein zal zich zelf gaan beschermen en laat merken dat herinneringen steeds weer de kop opsteken, bijvoorbeeld bij het zien van tv beelden of het lezen in een krant en oude situatie(s) uit het verleden kunnen lichamelijke ongemakken veroorzaken. Als dit patroon zich blijft herhalen en de oorzaak niet wordt weggenomen is de kans groot dat je er steeds meer ongemakken van ondervindt.
Tijdens de behandeling zie ik beelden van wat er gebeuren mag. Ik volg deze beelden zo dat er iets uit uw systeem wordt gehaald wat je niet meer nodig heeft . Doordat ik volledig werk op mijn intuïtie en energetisch vermogen is er veel mogelijk op weg naar herstel. Je lichaam weet wat het wilt dat is vrij zijn van ongemakken.

U bent welkom in Sint Pancras waar ik al 20 jaar mijn eigen praktijk heb.

Website: www.therapeut-mathijslorwa.nl